Hoppa till innehåll

Med Sveriges Radio på Hackaway

oktober 4, 2014

Nu i helgen är vi ett 40-tal kreatörer, journalister och utvecklare på Hackaway. Det är ett hackathon där utmaningen är att bygga nya appar och tjänster på 24 timmar. Denna gång är temat radio och podd. Bästa bidraget vinner ett symboliskt pris, men drivkraften för deltagarna är att få ett tillfälle att utöva sin kreativitet. Vi är sex deltagare från Sveriges Radio som både bygger själva samt hjälper övriga deltagare.

Vi är nu snart åtta timmar in i hacket, och det byggs för fullt. Några har kommit långt och visar sina nya appar för varandra, medan andra kämpar på och sliter sitt hår. För oss som jobbar med utveckling av radio varje dag känns det enormt roligt att följa arbetet och delta i diskussioner. Det skall bli mycket spännande att se vad det blir för resultat!

Kodning pågår på Hackaway

 

Läs mer om Hackaway på Sveriges Radios utvecklingsblogg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: